Välj Xenon-ljus på bilen när du kör i Värmland

Nyhetsrapporteringen om de dåliga vägarna i Värmland fortsätter. Det är inte bara underkända vägar som behöver repareras som utgör ett problem för svenska bilister och tung fordonstrafik utan också långa vägsträckor som kantas av tät skog och undermålig belysning.

Oavsett om du bor i Värmland, ofta är på besök eller genomresa kan de dåliga vägarna ställa till med ett problem. Inte minst under vinterhalvåret kan det kännas tryggare med extraljus på bilen från https://www.extraljuskungen.se/xenon/ som har ett stort utbud av extraljus för bättre sikt.

Bättre sikt med Xenon extraljus

När vintermörkret försämrar sikten och det är halt på vägarna är Xenon extraljus investeringen som snabbt betalar sig, särskilt på de värmländska vägarna. Fördelarna med extraljus är många men den främsta är att du ser både vägen och potentiella risker snabbare vilket ger dig avgörande extra tid att reagera.

– 816 kilometer underkänd väg i Värmland duger inte, skriver tidningen Svenskt näringsliv.

Med tanke på vägarnas skick i Värmland och den stora mängd viltolyckor som sker där årligen, är det mycket smart att köpa Xenon extraljus som fungerar lika bra i skymningen oavsett årstid. Det kan också vara bra att komma ihåg att såväl uppfattningsförmåga som reaktionsförmåga minskar med åldern vilket medför att förare redan i 40-års åldern bör överväga extraljus som tillbehör till bilen. Stora extraljus har visat sig ge både förbättrad längd och bredd när det gäller ljuskäglan vilket underlättar för bilisten på dåliga vägar med dålig sikt och mycket vilt.

Handla online

Visste du att du enkelt och smidigt kan köpa dina extraljus online? Du sparar både tid och pengar, får snabba leveranser hem till dörren och tydliga instruktioner som gör det lätt för dig att montera dina extraljus på egen hand.