Cruiza med rätt fälgar

Vill du ge din bil den sportiga look den förtjänar? Då ska du definitivt byta till ett par snygga fälgar. De har hög prestanda, speciellt utvalda för att klara sliriga lopp som racing och ger en schysst helhetsbild på din bil.

Oz fälgar utmärker sig för sin höga prestanda, att de alltid syns där de coolaste momenten från racingvärlden är och att de är anpassade till att klara olika klimat. De är med andra ord marknadsledande och välrenommerade. Har du ett par oz fälgar kommer du spontant associeras med deras samarbetspartners Aston Martin, Ferrari och andra riktiga tunga aktörer i branschen.

Utseende och prestanda

Sportbilar behöver kunna ta extrema påfrestningar och fortfarande kunna leverera det där utseendet som gör att det osar prestanda. Har du koll på vad som krävs för att få vara med bland tungviktarna i motorsporten? Prova dina kunskaper genom att göra det här testet som är ett quiz om italienska bilar. Italien är definitivt sportbilens hemland och moder, kanske tack vare sina riktigt fina motorer och ypperliga design.

– Den låter ju enormt härligt när du gasar på! Bara när du startar bilen så får du motormullret.

Men det är inte endast kraften i motorn som lockar utan också variationen i körningen.

– Du kan köra bilen aggressivt, du kan köra lugnt, du cruisa med den. Det är en bil som lämpar de allra flesta som är lite intresserade av sportbilar. Expressen

Men trots att fler bilmärken tävlar om köparnas gunst verkar det vara svårt att klå den mest sålda sportbilen. Att köpa rätt fälgar till sin egen bil är i alla fall att ge sin bil den personliga designen den förtjänar. Eller ska du helt enkelt pimpa ditt redan befintliga vrålåk? Vi behöver väl inte nämna Zlatans nya?